Aktuellt

I veckan hade Dalslands konstmuseum besök av två journalister från den engelska tidningen The Guardian

Kl 14.00 startar det stora midsommarfirandet på Dalslands konstmuseum. Där erbjuds fiskdamm för barnen, korv med bröd och vårt kafé står redo med nybakat bröd och kakor.

Varmt Välkomna!!

DEN 3 JUNI ÖPPNAR EN NY VERNISSAGE PÅ DALSLANDS KONSTMUSEUM!

I övre hallen ställer visas skulpturer av Marta Runemark och måleri av Lars Daniel Rehn.

I nedre hallen har Dalslands konstnärsförbund en samlingsutställning kring temat NATUR.

I galleriet visar Åsa Holmlund sina träskulpturer.

Dessutom är det första helgen för Maria Andersson som ansvarig för caféet. Hon kommer att driva verksamheten under sommarmånaderna. Maria har lång erfarenhet i branschen som bland annat initiativtagare till cafékjedjan Barissta samt varit ansvarig för en lodge uppe i Tromsö. Förutom caféets goda smörgåsar, fruktpajer och hembakade kakor, kommer även på helgerna erbjudas lunchsoppa och en laxtallrik med lax från Håverud.

Varmt Välkomna

Dalslands konstmuseum har av Dalslands sparbank tilldelats ett stipendium på 36.000kr. Pengarna ska användas till att finansiera de ”brunskyltar” som Trafikverket tagit beslut om ska sättas upp och som bättre ska visa trafikanter till Dalslands konstmuseum. Vi är mycket glada att ett finansiellt problem är löst och att trafikanter bättre kan finna vägen till ett av Dalslands absolut finaste besöksmål. Vi är också mycket hedrade över att fått detta fina stipendium. Tack Dalslands sparbank!