Sista helgen för Håfström och Melin!

Den 16-17 november är det sista helgen för att kunna se den fina utställningen med Jan Håfström och Lotta Melin. Missa inte!!

Lördagen den 23 november är det Eld och Ljusfest i Upperud och Håverud. På dalslands museum satsar vi med flera spännande evenemang. Här är programmet!

14.00 Café Bonaparte öppnar

15.30 Hej Flundra – ett sagospel för barn och vuxna
med Kulturföreningen Strömmar i Dalsland och Billingsfors teatersällskap
Carro Anderberg avslutar med sång
17.00 Auktion av Herman Ahlins foto. Auktionsförättare är museichefen Jörgen Svensson och bisittare är Göran Rigemo som kan berätta om platser och människor som Ahlins bilder porträtterar. 
18.00 Musik. Vi välkomnar Dunderhead – ett av sveriges mest välrenommerade bluegrassband. Efter att de 2014 blev utnämnda till ”The  European no. 1 Bluegrass Band” tog bandet fart och med flera turnéer i USA och Europa har de erhållit en sällsynt spelrutin och skapat sitt eget ”sound” inom genren. Dunderhead spelar en mix av egna låtar uppblandat med traditionella bluegrassklassiker. Musikstilen har sitt ursprung i sydöstra USA där engelska och irländska immigranter blandade sin folkmusik med inslag av blues och andra musikstilar. Bluegrass karaktäriseras av akustiska instrument som bl a banjo, fiol, gitarr och kontrabas. Under 2020 planerar Dunderhead sitt andra skivsläpp.
2000 Café Bonaparte stänger